Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar Rüşvet Almış, Yolsuzluk Yapmış, FETÖ/PDY Üyesi Olabilir!

Cumhuriyet Halk Parti’li Murat Hazinedar Suç Dosyası Bayağı Kabarık!

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, mal varlığına yönelik yürütülen soruşturma, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan yürütülen soruşturma ile görevi kötüye kullanma niteliğindeki eylemlerinden dolayı hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle görevinden uzaklaştırıldıCHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın görevden alınma gerekçeleri arasında en çok dikkat çeken “FETÖ’ye üye olmak suçundan yürütülen soruşturma” oldu.

 

FETÖ ÜYELİĞİ SUÇLAMASI

Hazinedar’ın mal varlığına yönelik yürütülen soruşturma, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan yürütülen soruşturma ile görevi kötüye kullanma niteliğindeki eylemlerinden dolayı hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle görevinden uzaklaştırıldığı bildirildi.

 

DİĞER SUÇLAMALAR

Görevden alınmasıyla ilgili diğer gerekçeler olarak şunlar sıralandı:

“Belediye hizmetlerinin zorunlu bağışa tabi tutularak iş sahiplerinden zorla para alınması, usulsüz ihale ve ruhsat verilmesi, kamu malının özel şahısların menfaatine kullandırılması ve bunun karşılığında haksız kişisel menfaat temin edilmesi ve görevi kötüye kullanma niteliğindeki diğer eylemlerinden hakkında yürütülen soruşturmalar”

 

EŞİ VE OĞLUNA FETÖ’DEN YURTDIŞI YASAĞI KONULMUŞTU

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar bugün düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan iddialarla ilgili, hakkında FETÖ soruşturması açıldığını ifade ederek, “Hakkımda açılan PDY dosyasında hiçbir delil yoktur. Tek husus bir konuşmanın video kaydıdır. Bu video da montajdır. Hakkımda yürütülen FETÖ soruşturması hakkında da iki kelam etmek isterim. 17 aydır bu soruşturma kapsamında hiçbir şekilde ifademe başvurulmamıştır. Avukatlarımla dahi görüşmemiştir. Eşim ve oğluma da yurtdışı yasağı konuldu.”

murat hazinedar

 

Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.