Arjantin’de Yaşanan Ölü Bebek Hırsızlığı Herkesi Şoke Etti

Henüz 14 aylık olan ölü bebeğin cesedini Satanist bir grubun çaldığını düşünen Polis olay ile ilgili araştırmalara devam ediyor.

Arjantin’de 10 Aralık’ta ölen ölen ve henüz 14 aylık olan bebeğin cesedi çalındı. Polis olayın satanist bir grubun işi olabileceğinden ve çocuğun cansız bedeninin bir satanist ritüele kurban gittiğinden şüpheleniyor.

TABUTUN İÇİ BOŞ ÇIKTI

Arjantin’in Buenos Aires şehrinde zatürreden ölen Ciro Aranda isimli bebek, mezarlıkta uygun yer bulunamadığı için bir süreliğine mezarlığa ait morg benzeri küçük bir odaya alındı. Noel için ölen çocuklarının yanına gidip çiçek bırakmak isteyen acılı anne-baba ise odaya girdiklerinde şoka uğradı. Bebeklerinin cesedinin çalındığını fark eden çift derhal polise başvurdu.

SATANİSTLERDEN ŞÜPHELENİLİYOR

Vücudun bulunmasından sorumlu savcı Ana Maria Caro, yetkililerin şu anda yerel çiftliklerde ve çevredeki kırsal kesimlerde bebeğin cesedini aradığını bildirdi. Savcı ayrıca ailenin yaşadığı Otamendi bölgesinde faaliyet yürüten satanist bir insan topluluğu olduğunu ve grubun bu bölgede ritüeller yaptıklarını ifade etti. Savcı ayrıca aramaların çok yakında sonuçlanacağını umduğunu da sözlerine ekledi.

Bu olay Arjantin’de satanist bir kült ile bağlanatılı ilk vaka değil 2016 yılında da 11 yaşındaki bir çocuk cinsel istismara uğramış ve cesedi parçalanmıştı.

arjantin-ölü-bebek-hırsızlığı

 

Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.