JESSİCA’NIN ÖLEN SEVGİLİSİ HEPİMİZİ ÜZDÜ

Jessica’yı hepimiz ölen sevgilisi için giydiği gelinlikle tanımıştık. İşte o anların kareleri…

Düğününden kısa süre önce nişanlısını trafik kazasında kaybeden kadın, nişanlısının mezarı başında temsili bir düğün töreni düzenledi…

Jessica Padgett, 29 Eylül’de hayatının aşkıyla evlenmeye hazırlanıyordu.

Evlenecekleri gün gelinliğini giydi, kamera karşısına geçti ama gözyaşlarına boğan bir eksiklik vardı…

Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan Colby’nin olay sırasında sarhoş olduğu ve kanında yasal limitin üzerinde alkole rastlandığı tespit edildi.

Jessica, feci şekilde yaşamını yitiren Kendall’ın anısına gelinliğini giydi ve nişanlısının ayakkabıları, mezar taşı, itfaiyeci elbisesi ve sevdikleri ile fotoğraflar çekildi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar 21 binden fazla paylaşım aldı. Nedime ve sağdıç, Jessica ve Kendall’ın evlenmeyi planladığı bu günde özel bir konuşma yaptı. Jessica’nın, Kendall ile olan photoshoplu fotoğrafları çok sayıda kişiyi duygulandırdı. Kendall, yaşamını yitirdiği gün, Colby ve bir başka itfaiyeci arkadaşı ile beraber, civarda meydana gelen bir trafik kazasına yardım etmek için yola koyulmuştu. Aracının içinde sıkışan kişiye yardım etmeye çalışan Kendall, arkadaşı Colby’nin çalıştırdığı aracın tetiklediği zincirleme kazanın kurbanı oldu.

27 yaşındaki Kendall olay yerinde hayatını kaybetti. Kendall’dan geriye mutlu hayatına dair anılar, fotoğraflar ve gözü yaşlı bir kadın kaldı.

jessıca-padgett-son-kez-sevgılısı-ıcın-gelınlıgını-gıydı

Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.