FERİT ŞAHENK VE NUSRET ARASINDAKİ SULAR DURULMUYOR!

Ünlü etçi ve ünlü medya patronu Ferit Şahenk ve Nusret Gökçe arasında geçenler için yeni iddialar ortaya atıldı.

Medyanın en çok sevilen isimlerinden birisi olan Ferit Şahenk, Nusret ile bir tartışma yaşamıştı. Ama bu problemi etçi Nusret ve medya patronu Ferit Şahenk ile aralarında çözmüşlerdi. Ama bunun tam aksine çok farklı dedikodular yapıldı ve Nusret’in Şahenk’i bıçakladığı söylendi.

nusret-ve-ferıt-sahenk-2

Fenomen isim Nusret hakkında şok edici bir iddia ortaya atıldı. Uçankuş’un haberine göre; Sosyetik isimler arasında flaş bir dedikodu yayıldı. Haber içinde şöyle denildi; etçi Nusret, sevilen medya patronu Ferit Şahenk’i bıçaklayarak ağır yaraladı.

İddialara göre Nusret, Ferit Şahenk’i bıçakladı. Yaralanan medya patronu ise Bodrum Acıbadem Hastanesi’ne ağır yaralı bir şekilde kaldırıldı. Durumunun kötü olduğu söylenilen medya patronu Ferit Şahenk’in hakkında ortaya atılan bu iddiaların ardından yalan olduğu ortaya çıktı.

Nedeni bilinmeyen bir şekilde bu haber herkese iletilmeye çalışıldı. İkilinin kısa bir süre önce tartıştıkları biliniyor ancak Ferit Şahenk ile Nusret’in kavga ettiği ve bıçaklanma iddialarının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Bu iddiaların kimler tarafından, neden ortaya atıldığı ise merak konusu ve aynı zamanda kimse bu konu hakkında ne bir yorum yaptı, ne de herhangi bir açıklamada bulundu. Şimdi ise gözler Ferit Şahenk’i bıçakladığı iddia edilen etçi Nusret’te.

ferıt-sahenk-2

Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.