FENERBAHÇE’DEN SON DAKİKA HABERİ ELİMİZE ULAŞTI!

Fenerbahçe’den sırasıyla transfer haberleri gelmeye başladı. Bakalım Fenerbahçe kadrosuna kimleri eklemeye devam edecek…

Futbol severler bu sezon Fenerbahçe’nin başkanlığına Ali Koç geçmesiyle birlikte gözünü transfer haberlerine çevirdi. Özellikle takımın başına Aykut Kocaman’ın yerine Phillip Cocu’nun getirilmesinin ardından Fenerbahçe son dakika transfer haberleri gündem oldu. Peki 04 Temmuz çarşamba günü itibariyle transferlerde son durum ne? Barcelona ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe yönetim Yerry Mina’yı ikna edebilecek mi? Geçen sezon sakatlıklar yüzünden beklenen performansı ortaya koyamayan ancak görev aldığı maçlarda sergilediği futbolla taraftarları heyecanlandırmayı başaran Janssen, kariyerine Fenerbahçe’de devam etmek istiyor. Fenerbahçe Bas Dost için gün sayıyor. Jack Wilshere transferinde kritik gelişme… İşte Fenerbahçe transfer haberlerinden derlemeler…

YERRY MİNA İSTANBUL’A GELİYOR

Transfer çalışmalarını non-stop sürdüren Fenerbahçe, kadrosuna kiralık olarak katmak istediği Kolombiyalı stoper Yerry Mina’yı İstanbul’a getirmek üzere.

Mina’nın kiralanması konusunda Başkan Ali Koç’un girişimleriyle Barcelona ile kesin anlaşma sağlayan hatta ön protokol bile imzaladığı iddia edilen Fenerbahçe, Yerry Mina’yı ikna etmekte sıkıntı yaşıyordu.

Sonunda Yerry Mina’nın da Rusya’ya kadar gelen Fenerli yetkililere olumlu cevap verdiği öğrenildi. Kolombiya bugün elenirse Mina İstanbul yolculuğuna çıkacak.

VİNCENT JANSSEN’İN TEKRAR KİRALANIYOR

Özellikle vatandaşı Cocu’nun Fenerbahçe’nin başında teknik adam olarak görev yapması, Hollandalı futbolcu Vincent Janssen’in Fenerbahçe aşkını alevlendiriyor. Ancak kulübü Tottenham kiralama bedeli olarak 6 milyon Euro’nun altına düşmüyor. Sarı-Lacivertliler bu rakamı 2 milyon Euro seviyelerine çekmeye çalışıyor.

fenerbahçe

BAS DOST KOPTU GELİYOR

Fenerbahçe ve Bas Dost isimleri her geçen gün daha çok birlikte anılırken İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri Twitter hesabından büyük bir iddia ortaya attı.

Palmeri bu sabah saatlerinde attığı tweetinde ‘F.Bahçe’den çok güzel iş. Bas Dost için 15 milyon euro’ yazdı.Transferle ilgili başka bir detay vermeyen İtalyan gazetecinin attığı tweet sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Sporting Lizbon’la sözleşmesini feshetmek isteyen Hollandalı oyuncunun dosyası hala FIFA’da.

WİLSHERE ARSENAL’E VEDA ETTİ

Dün itibariyle sözleşmesi boşa çıkan ve Arsenal ile yeni sözleşme imzalamayan Wilshere, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İngiliz orta saha oyuncusu, Arsenal’de geçirdiği dönemlerin fotoğrafını ve anılarını paylaşarak, “17 sene sonra Arsenal futbolcusu olmadığım ilk gün.. İnişler ve çıkışlar yaşandı ama Arsenal’in parçası olduğum her saniyeden keyif aldım” ifadelerini kullandı.

The Sun’ın haberinde de 26 yaşındaki yıldız için en güçlü transfer ihtimalinin Fenerbahçe olduğu kaydedildi. Ancak Wilshere ile Premier Lig’den Fulham, Crystal Palace, West Ham, Everton ve Wolverhampton’ın da ilgilendiği belirtildi.

FENERBAHÇE PASALİC İLE İLGİLENİYOR

Orta sahaya Emre Belözoğlu stili oyuncu arayan ve Arsenal’le sözleşmesi biten Jack Wilshere ile anlaşan Fenerbahçe için sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin geçen sezonu Spartak Moskova’da kiralık geçiren Chelsea’li Mario Pasalic’le de ilgilendiği iddia edildi.

İtalyan La Nazione gazetesi, Fiorentina’nın talip olduğu 23 yaşındaki Hırvat futbolcu için F.Bahçe’nin satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğunu yazdı.

Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.