FARUK ACAR’IN ŞİRKETİNE SİLAHLI SALDIRI

Faruk Acar’ın ünlü anket şirketinin önünden geçen bir araçtan 5 el ateş edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul Şişli’de Faruk Acar’ın Andy Ar isimli kamuoyu araştırma şirketinin Şişli’deki merkezine bina önünden geçen bir araçtan 5 el ateş edildi. Kurşunlardan biri şirketin camına isabet ederken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırganların peşine düşen polis, saldırının araştırma şirketine yönelik olup olmadığını araştırıyor.

KİMSE ZARAR GÖRMEDİ

Olay, saat 04.00 sıralarında Şişli Esentepe Villa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Faruk Acar’ın sahibi oluğu ünlü bir kamuoyu araştırma şirketine cadde üzerindeki binanın önünden geçen araçtan 5 el ateş edildi. Ateş açılması sonucu kurşunlardan 1’i şirketin en üst katındaki camına isabet etti. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

POLİSLER YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çevrede güvenlik kamera görüntüsü çalışması yaptı. Yapılan incemeler sonucunda şirketin önünden geçen bir aracın hızla geçtiği, 5 el ateş edildiği ve 1’inin ise merkeze isabet ettiği belirlendi. Öte yandan saldırganları yakalamak için çalışma başlatan polis, saldırını merkeze yönelik mi yoksa maganda kurşunu mu olduğunu araştırıyor.

Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.