İtfaiye İngiliz Gencin Cinsel Organına Taktığı Yüzüğü Çıkarmak İçin Seferber Oldu

İngiltere’de yaşanan olayda İngiliz genç, cinsel organına taktığı yüzüğüyle bütün medyaya gündem oldu, doktorların çıkartamadığı yüzüğü çıkartmaya itfaiye geldi.

İngiltere’de yılbaşı gecesi kız arkadaşı ile ilişkiye giren adam, cinsel organına taktığı yüzük cinsel organına sıkışınca hastaneye kaldırıldı.

1 DÜZİNE İTFAİYE GELDİ

Doktor ve hemşirelerin tüm çabalarına rağmen yüzük sıkıştığı yerden çıkarılamayınca hastaneye itfaiye ekipleri çağrıldı. 10 kişiden oluşan iki itfaiye ekibi altı saatlik bir uğraştan sonra yüzüğü çıkarmayı başardılar.

6 SAAT ÇALIŞTILAR

Suffolk bölgesi itfaiye ve kurtarma ekipleri adına açıklama yapan yetkili, hastanede doktorların cinsel organa sıkışan tel halkayı çıkaramadıkları için kendilerinden yardım istediklerini söyledi. Bunun üzerine hastaneye gönderilen iki ekibin altı saatlik çalışma sonrasında cinsel organdaki yüzüğün hassas aletler ile küçük parçalara ayrılarak çıkarıldığını söyledi.

TÜM MEDYADA SES UYANDIRDI

Yetkili, adamın yaralanıp yaralanmadığı veya herhangi bir ameliyat geçirip geçirmeyeceği hakkında bilgi vermedi. İngiltere’de son yıllarda sıkça karşılaşılan bu durumla ilgili itfaiye 3 yıl önce bilgilendirici bir video yayınlamıştı. Olay, İngiltere’de günün en çok konuşulan haberi oldu.

Cinsel organını itfaiye kurtardı
Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.