Beykoz Belediyesi’ne Kadro Müracaatı Yapıldı

Beykoz Belediyesi’ne bağlı olarak çalışan 1059 taşeron işçi, belediyenin kadrosuna dahil olabilmek için kadro sınavına başvurdu.

Belediyenin farklı birimlerinde alt işverenlere bağlı olarak çalışan personeller, yeni düzenleme ile Beykoz Belediyesi’ne bağlı BEYTAŞ şirketinde istihdam edilecek.

Belediye şirketine geçişten yararlanmak isteyen taşeron işçiler, hazırladıkları evrakları 2 Ocak itibarıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde bulunan BEYTAŞ Bürosu’na teslim etmeye başladı.

İlgili sınavda başarılı olanlar ve güvenlik soruşturmasından geçenler 2 Nisan 2018 itibarıyla iş başı yapabilecek.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, belediyelerde hizmet alımı adı altında çalışan taşeron işçilerin, Belediye İktisadi Teşekkülleri’ne (BİT) geçiş sürecinin başladığını, çalışanların evraklarını teslim ettiğini ifade etti.

Yeni sistemle artık taşeron çalışanların iş garantilerini belediye, bakanlık ve devletin sağlayacağını aktaran Çelikbilek, “Herkes kurumunda gelecek kaygısı olmadan, güvenle çalışacak. Devletimize, hükümetimize ve AK Parti kadrolarına bu güzel ve anlamlı çalışmada harcadıkları emek ve gayret için teşekkür ediyoruz. Ülkemize ve çalışanlarımıza da hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

taseron-sinavi

Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.