24 Yıllık Baba-Oğul Cinayeti: 66 Yaşındaki Adamı Öldürüp Portakal Bahçesine Gömmüşler

Evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Kahraman 1994 yılında sultanhisar ilçesinde kaybolmuştu ve bütün aramalara rağmen bulunamamıştı, sonrasında polis ekiplerine gelen bir ihbarla Baba-Oğul Takip’e alındı ve sonunda suçlarını itiraf ettiler.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Savcının talimatı üzerine ve polis ekiplerinin gözetiminde, şüphelilerin gösterdiği yerde kazı çalışması yaptı. 2 gün süren kazılarda, kemik parçalarına ulaşıldı. 1.5 metre derinlikte, portakal bahçesinin istinat duvarı kenarından çıkartılan kemik parçaları incelemeye gönderildi.

Atça’nın yerlilerinden olan Zihni Eymir, “Olayın meydana geldiği yerin yanında benim de arazim var. Polisimiz bu işin peşindeydi. Çok çalıştılar. Dün itibariyle polislerimiz; Sultanhisar, Nazilli ve Aydın ekipleri çalışarak bu olayı çözdüler. Bugün de kemiklere ulaştılar” dedi.

Atça Mahallesi Muhtarı Olgun Belci ise, “Portakal bahçesi içinde kemik parçaları bulundu. İş artık şu an itibarı ile polis tarafından araştırılıyor” diye konuştu.

cinayete-kurban-gitti

HIRSIZ SANMIŞLAR

Şüphelilerin emniyetteki ifadesinde, olay gecesi bahçelerinin yakında bir karartı gördüklerini, hırsız sanıp ateş edince Kahraman’ın öldüğünü, cesedini de bahçeye gömdüklerini söyledikleri belirtildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Paylaş

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.